top of page
Paint Buckets

MEISTÄ

Mervi ja Jutta

Sisustuksen intohimoiset mestarit, jotka ovat yhdistäneet voimansa luodakseen unelmiensa yrityksen. "Tapasimme ensi kerran työn merkeissä seitsemän vuotta sitten ja heti alusta asti meillä oli yhteinen näkemys siitä, millainen sisustusmaailman pitäisi olla. Nyt viimein teemme yhdessä sitä, mitä rakastamme eniten – luomme, kunnostamme ja sisustamme mahtavia kohteita." Mervi ja Jutta ovat enemmän kuin vain liikekumppaneita; he ovat ystäviä ja sielunsiskoja, jotka jakavat saman palon kauneutta kohtaan.

Yhdessä he tarjoavat laajan valikoiman palveluita, kuten sisustussuunnittelua, tapetointia ja maalausta, luoden jokaisesta tilasta uniikin ja persoonallisen kokemuksen. Heidän intohimonsa vanhoja taloja sekä uniikkeja tiloja kohtaan heijastuu jokaiseen projektiin, ja heidän tavoitteenaan on herättää nämä uinuvat kodit eloon uudella, raikkaalla tavalla.

IMG_1316_edited.png

Me uudistamme vanhaa...

Ja luomme uutta

01

Sisustussuunnittelu

Luo unelmiesi koti ammattilaisten avulla. Sisustussuunnittelu tarjoaa yksilöllisiä ja toimivia ratkaisuja kotisi sisustukseen ja tilankäyttöön. Tavoitteena on luoda harmoninen ja persoonallinen koti, joka heijastelee juuri sinun tyyliäsi ja tarpeitasi.

03

Pintaremontointi

Pintaremontointi tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan tavan päivittää tiloja ilman suuria rakenteellisia muutoksia. Se voi sisältää esimerkiksi maalaus-, tapetointi-, lattia- ja/tai seinäpintojen päivitystä. Pintaremontoinnin avulla voit tuoda raikkautta ja moderniutta kotiisi helposti ja vaivattomasti.

02

Pintakäsittely

Pintakäsittely on keino antaa tiloille uusi ilme ja elämä. Se kattaa mm. maalaus-, lakkaus-, tapetointi- ja muut pintakäsittelytyöt, jotka kohentavat sekä ulko- että sisätiloja, lisäten kestävyyttä ja visuaalista vetovoimaa.

04

Remonttisuunnittelu

Remonttisuunnittelu on avain onnistuneeseen ja sujuvaan remonttiin. Se sisältää koko remonttiprosessin suunnittelun alusta loppuun, mukaan lukien tilojen arvioinnin, suunnitelmien laadinnan, budjetoinnin ja aikatauluttamisen. Tavoitteena on varmistaa, että remontti toteutetaan tehokkaasti ja toiveidesi mukaisesti

bottom of page