top of page

Tiimi

Tunnettuja tarkkuudesta, luovuudesta sekä kyvyistä luoda persoonallisia ja kauniita kokonaisuuksia

Jutta

Hei olen Jutta, sisustusalan ammattilainen. Olen jo tovin elämää nähnyt ja monen sattuman saattelemana päätynyt sisustusalalle.

Kasvava kiinnostus pintakäsittelyyn ja remontointiin vei minut lopulta sisustusalan opintojen pariin, Sisustusakatemian koulutus (2013) ja Sisustusalan ammattitutkinto (2018). Näin intohimoisesta sisustus- ja remontointiharrastuksesta tulikin uusi ammattini, jossa saan käyttää myös aiemman työni pohjaa ihmisten kohtaamisessa. Niinpä perustin intoa puhkuen (2017) oman yritykseni Sisustuspalvelu Pienet Ihmeet; pyrkimyksenä luoda remontoinnin- ja sisustamisen palvelukokonaisuuksia yksilöllisyyttä arvostaville asiakkaille.

Jutta_MG_0664-Edit_web_edited.jpg
Mervi_PienetIhmeet_MG_6276-Edit_edited.jpg

Mervi

Olen sisustusartesaani ja olen toiminut alalla vuodesta 2009 asti. Minulla on laaja kokemus monipuolisista sisustusalan töistä, mutta erityisesti tapetointi on lähellä sydäntäni.

 

Olen tunnettu tarkkuudestani ja luovuudestani, ja minulla on kyky luoda tiloihin persoonallisia ja kauniita kokonaisuuksia. Nautin haasteista ja tartun mielelläni erilaisiin projekteihin, joissa pääsen toteuttamaan vuosien varrella karttunutta ammattitaitoani. Olen asiakkaideni luottamuksen arvoinen kumppani, joka panostaa jokaiseen projektiin tinkimättömällä asenteella.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä

Jutta Tuomi 044 244 2456

Mervi Ahvenjärvi 044 249 2456

sisustus@pienetihmeet.fi

bottom of page